GRK sai uusia urakoita Espoossa ja Vantaalla

GRK käynnistää kesällä uusia infraurakoita sekä Espoossa että Vantaalla. Espoossa GRK voitti Tuuliniityn pesäpallokentän korjausurakan. Urakkaan sisältyy Tapiolan kaupunginosassa sijaitsevan kentän rakennekerrosten ja salaojituksen uusiminen. Korjattavan kentän välittömässä läheisyydessä GRK:lla on meneillään myös Tuuliniitty-nimisen kadun rakennusurakka, joka valmistuu tämän kesän aikana.

Tuuliniitynkenttä korjataan yksikköhintaurakkana. Kustannusarvio työlle on noin 440 000 euroa. Urakka valmistuu elokuun 2018 loppuun mennessä.

Vantaalla GRK aloittaa Helsinki-Vantaan lentokentän eteläpuolelle suunnitellun uuden kadun rakennustyöt. Veromiehen kaupunginosassa sijaitsevan Perintökuja-nimisen kadun rakentaminen edellyttää nykyisen yhdistetyn pyörätien ja jalkakäytävän purkamista. Kun uudet katurakenteet ja samassa yhteydessä toteutettavat vesihuoltorakenteet ovat valmiit, osa vanhoista rakenteista ennallistetaan.

Perintökujan katu- ja vesihuoltotöiden urakkasumma on 650 000 euroa. Työt alkavat heinäkuussa 2018 ja valmistuvat toukokuussa 2019.