GRK sai optiovuoden Espoosta

GRK:n ja Espoon kaupungin välisestä kaksivuotisesta puitesopimuksesta on meneillään optiovuosi. Varsinainen sopimus päättyi viime vuodenvaihteessa, ja tilaaja halusi jatkaa sopimusta option mahdollistamana vuodella. Vapun jälkeen alkavat työt Kotimäen asuinalueen vesihuollon ja valaistuksen rakentamiseksi.

”Työmaa-alueen ahtaus on kohteen ehkä suurin haaste. Aikataulu on erittäin tiukka mutta realistinen: valmista on oltava syyskuun loppuun mennessä. Aikataulun kireys on seurausta siitä, että työt aikanaan aloittanut urakoitsija ajautui konkurssiin”, kertoo GRK:n työpäällikkö Antti Partanen.

GRK:n urakkaan sisältyy vesihuollon runkolinjan rakentaminen runsaan kolmen kilometrin matkalla. Myös alistettuna sivu-urakkana tehtävät valaistustyöt ovat GRK:n vastuulla.

GRK urakoi Espoossa aiemman kaltaiseen tiiviiseen tahtiin myös muissa kuin puitesopimusoptioon sisältyvissä töissä. Esimerkiksi Viherlaakson torialueella yhtiö uusii kesän aikana betonikiveyksen ja parantaa kevyen liikenteen väylää.

Kolmannessa loppukeväästä käynnistyvässä urakassa GRK uusii Nuottaniemenkadun ja Tiinanpolun risteyksessä sijaitsevat kevyen liikenteen sillat. Kaksi lahonnutta puusiltaa tulee korvatuiksi teräsrumpuputkisilloilla.

 

grk-logo-vaaka