GRK etenee myös idässä

grk-logo-pysty

Graniittirakennus Kallio on voittanut tänä syksynä monipuolisia infraurakoita myös itäisessä Suomessa, erityisesti Haminan ja Lappeenrannan seuduilla. Jo aiemmin voitettu Saimaan kanavan mittava peruskorjausurakka täydentyi hiljattain erillisurakalla, jonka sisältönä on raskaiden teräksisten sulkuporttien nostopaikkojen rakentaminen.

”Nostopaikkoja rakennetaan yhteensä kolme, yksi Mustolan, Soskuan ja Juustilan kunkin sulun yhteyteen. Työt alkoivat marraskuun alussa, ja valmista tulee olla jo tammikuussa 2018”, kertoo GRK:n työpäällikkö Antti Rämä.

Myös Kaakkois-Suomessa toimiva metsäteollisuus on tilannut kuluneena syksynä GRK:lta urakoita. Viimeisimpiä urakkakilpailuvoittoja ovat Metsä-Fibren Simpeleen ja UPM-Kymmenen Kaukaan tehtaan rakennuttamat kohteet. Urakat, joihin sisältyy purkutöitä ja vanhojen rakenteiden vahvistamista, liittyvät metsäyhtiöiden käynnistämiin uusiin investointiohjelmiin.

”Näiden urakoiden lisäksi olemme voittaneet kaksi yksityistiesillan korjausurakkaa Kaakkois-Suomessa”, Antti Rämä toteaa.